hem   mat   arrangemang   bra att veta   showroom   aktuellt   skolmat   förfrågan      
 
 

Årets Företagare i Täby 2013

Jens och Helene Beck, ägare till Fraiche Catering & Arrangements AB, har utsetts till Årets företagare i Täby 2013. Priset överlämnades under en affärslunch på Såstaholm av Täbys näringslivschef Kristina Eineborg.
Motiveringen lyder: ”Bra mat ska lagas från grunden av färska och fräscha råvaror!”

Fraiche Catering är ett familjeföretag som med lång erfarenhet, kreativitet och kompetent personal lyckats utveckla och ta konceptet god vällagad mat till nya kulinariska höjder. Goda vanor ska man börja med tidigt i livet!

Förutom att arrangera matlagningskurser, födelsedagskalas, firmafester, bröllop, luncher, middagar, mm så levererar Fraiche Catering dagligen mer än 5 500 portioner skolmat runt om i Stockholm. Det är extra viktigt att våra växande barn så tidigt som möjligt får lära sig att uppskatta och njuta av god och näringsriktig mat som är producerad på ett miljövänligt sätt.

Fraiche Catering har ett helhetsperspektiv när det gäller miljön. Många råvaror som används i matlagningen är ekologiskt odlade och närproducerade. Maten levereras även av miljöcertifierade bilar - allt för att minska påverkan på vår natur.