hem   mat   arrangemang   bra att veta   showroom   aktuellt   skolmat   förfrågan      
 

bra att veta

"Lite smånyttigt för våra kunder..."

BUFFÈER

Våra bufféer gör vi för minst 25 personer eller efter överenskommelse.

VÄLUTBILDAD PERSONAL

Vi tillhandahåller tjänster inom olika kompetensområden.
Priser personal:

  • Kock på plats: 500 kr/timme
  • Junior kock: 375 kr/timme, (för att tex lägga upp en tre rätters eller sköta grillen:))
  • Hovmästare/ projektledare: 500 kr/timme
  • Servispersonal: 325 kr/timme. (Min 4 tim.debiteras)
  • Konsultation: från 500 kr/timme

ALLERGIER MM

Många människor är allergiska mot vissa livsmedel, andra har önskemål om helt vegetarisk kost. Hos oss på Fraiche Catering ordnar vi det mesta med finess.

TILLSTÅND

Vid behov ansöker vi om tillstånd från myndigheter för servering av alkoholhaltiga drycker mot gängse avgifter, samt förslag på och/eller inköp av passande dryck.

 

 

BUDKOSTNAD

För leverans av maten samt retur av porslin mm tillkommer budkostnad. Det går givetvis även bra att själv hämta och returnera vid vårt kök.

OFFERT

En offert från oss är ett förslag där vi beskriver vad det är vi levererar och ger en uppskattning av kostnaderna. Giltighetstiden är 30 dagar.

BESTÄLLNING/AVBOKNING

Du kan ändra/boka av din beställning fram till fyra dagar innan evenemanget. Därefter debiteras kostnader för tid och råvaror. Vi försöker givetvis även hjälpa Er om Ni är ute i sista minuten.

BETALNINGSVILLKOR

Betalningsvillkor 10 dagar netto efter avslutat uppdrag. Alla priser är exklusive moms och beräknade per portion. Moms på cateringtjänster tillkommer med 12 %. Moms på övriga tjänster samt vin & sprit tillkommer med 25 %.

Moms tillkommer på samtliga priser.

"Fick Ni inte svar på Era funderingar? Ring eller maila oss så hjälper vi Er."